Сайт про дітей

статті, поради

Я працюю вдома

Головна статті
Я працюю вдома
Мої будні
Коли я все встигаю?
Коли треба терміново щось зробити.
Наш діалог

altМені не треба вставати о сьомій ранку, робити щось неймовірне на голові й штовхатися в громадському транспорті. Мій офіс - удома. Важко сказати, добре це чи погано. Принаймні, я можу підтримувати свою професію і точно знаю, що буду писати в графі "досвід роботи".

Зізнатися, моя діяльність (журналістика) не є основним доходом в сім'ї, скоріше - оплачуваним хобі.

Ви і без мене знаєте, як легко втрачаються будь-які навички. Я не буду заглиблюватися в тонкощі своєї професії, скажу тільки, що постійна практика допомагає підтримувати "робочу форму". Усе тече, все змінюється - нові технології, мода, тому я просто змушена бути в курсі всіх подій, що називається - "бути в темі".

Робота нескладна, знай собі - комплектуй слова і пропозиції у що-небудь ділове. Під рукою все необхідне - зв'язок із зовнішнім світом забезпечують телефон та Інтернет, а комп'ютер слухняно зберігає божевільну кількість знаків з пробілами та без.

І, нарешті, найголовніший додаток до моєї роботи - дочка. Їй 2.9, вона завжди поруч, тому що не ходить в садок. Рішення мною було прийнято усвідомлено і найближчі рік-два перегляду не підлягає. Для інтелектуального і фізичного розвитку їй цілком вистачає того навантаження, яке є на даний момент. Три рази на тиждень ми ходимо на заняття, не враховуючи "домашнього навчання". Саме "ми", тому що бабусі знаходяться в зручному географічному і дипломатичному віддаленні, а тато з ранку до вечора в офісі.

Iнше

Додати коментар

А яка ваша думка з цього приводу? Поділіться, будь-ласка

Захисний код
Оновити

Схожі статті

Підліткова гламуроманія. Частина...
Початок На початку XX століття майже всім хотілося стати жінкою-вамп подібно...
Якщо мозок втомився
Рано чи пізно з цим стикаються майже всі батьки школярів....
Обдарована дитина
Одного разу я подивився фільм про одного юного музиканта. Після...
Розмови про...
Досить відомі твердження вождя світового пролетаріату про те, що державою...
Якщо ваша дитина геймер. Частина...
Початок Пристрасть дітей до ігор і відхід від реальності збіднює їх...
Як допомогти дитині стати...
Успіхи дітей у навчанні та інших видах діяльності багато в...

Блоги

Мультфільми

Розвиваючі ігри для дітей онлайн

Голосування

Скільки у Вас дітей?